Delen

Wie zijn we

 

Mut de Muis heeft vier leuke kinderdagverblijven voor opvang van 0 tot 3–jarigen in de provincie Antwerpen: Antwerpen, Mechelen, Walem, Oud-Turnhout.

Altijd benieuwd geweest hoe je zoon of dochter het doet in het kinderdagverblijf? Volg op deze blog hoe jouw oogappel dag in dag uit speelt en zich ontwikkelt!

Onze gekwalificeerde kinderbegeleiders zetten zich met hart en ziel in, elke dag opnieuw. Ze geven je kindje alle aandacht en geborgenheid. Ze zorgen voor boeiende stimulerende activiteiten en voldoende rust.
We zorgen voor:

  • een leuke, stimulerende en veilige speelruimte
  • een rustige plek om te slapen
  • verse, gevarieerde voeding die evenwichtig is samengesteld, aangepast aan de leeftijd van je kind. Fles- of dieetvoeding breng je zelf mee
  • de nodige hygiëne en lichaamsverzorging. Voor pampers en een slaapzak zorg je zelf.

De kinderdagverblijven hebben een vergunning van Kind en Gezin. Je opvangbijdrage volgt de barema’s van Kind en Gezin en hangt af van je inkomen en gezinssamenstelling. Jaarlijks krijg je een fiscaal attest.

Als je kindje ziek is, kan het niet naar de gezins- of groepsopvang komen. Je kan wel een beroep doen op de dienst Thuisopvang Zieke Kinderen van De VoorZorg.